19 juli 2017

Commissies

IMG_2061
IMG_1811
IMG_1691 (1)

De Redaccie

Eens per maand brengt S.v. Forum een nieuwsbrief uit. De RedacCie is verantwoordelijk voor het schrijven van de artikelen, het maken van de lay-out en het zoeken naar verhalen die binnen de vereniging spelen. Als commissielid van de RedacCie werk je samen met de andere commissieleden om de leden van S.v. Forum van een zo volledig mogelijk beeld te geven over wat er gebeurt binnen de vereniging, geef je verslagen over afgelopen evenementen en bereid je de verenigingsleden voor op de nieuwe evenementen die eraan komen.

De RedacCie bestaat uit een voorzitter, een penningmeester en overige redactieleden en wordt begeleid door Commissaris Externe Betrekkingen, Stijn van den Akker.

Voor eventuele tips, vragen of opmerkingen, mail naar redaccie@svforum.nl

De Reiscommissie

Het komende jaar zullen er van allerlei reizen komen. Van citytrips tot wintersport en weekendjes weg, wordt dit allemaal georganiseerd door de reiscommissie (ReisCo). De ReisCo is verantwoordelijk voor het regelen, de promotie en het goede verloop van de reizen. Zij zullen ervoor zorgen dat de er het komende jaar de vetste reizen zullen verschijnen voor alle leden.

Per reis zal er een voorzitter, penningmeester, hoofd promotie, hoofd verloop en gewone leden zijn. Alle leden zullen elkaar daar waar nodig verder helpen om de mooie, leuke en goed verzorgde reizen te behouden. De ReisCo zal worden ondersteunt door Commissaris Activiteiten, Koen van den Brink.

Voor eventuele vragen/aanmeldingen, mail naar activiteiten@svforum.nl

De Feest- & Borrel Commissie

Elk jaar zorgt de Feest- & Borrel Commissie ervoor dat er een maandelijkse borrel en leuke themafeesten worden georganiseerd voor de leden van S.v. Forum. Samen met je commissieleden bedenk je leuke concepten voor onze spectaculaire feesten en borrels. Ook zul je organisatorisch veel bezig zijn met het promoten, het voorbereiden en het uitvoeren van de gehele organisatie van feesten en borrels.

De Feest- en Borrelcommissie bestaat uit een voorzitter, penningmeester en overige commissieleden en wordt begeleidt door de secretaris, Lena Timmermans.

Bij de Feest- en Borrelcommissie maken wij er elk jaar samen een mooi feestje van!

Voor eventuele tips, vragen of opmerkingen, mail naar secretaris@svforum.nl

De Educatiecommissie

De Educatiecommissie is verantwoordelijk voor alle educatie activiteiten binnen de hogeschool Utrecht. Variërend van het regelen van gastsprekers/gastcolleges tot het ondersteunen van de bijlessen. De commissie leden hebben veel ruimte om hun eigen creativiteit erop los te laten om leuke educatie evenementen voor de leden van S.v. Forum te regelen.

De commissie bestaat uit een voorzitter, penningmeester en de overige commissieleden. Deze commissie zal begeleidt worden door de Voorzitter, Niels van Harten & Commissaris Activiteiten, Koen van den Brink

Voor eventuele tips, vragen of opmerking, mail dan naar educatie@svforum.nl

De Introductiekamp Commissie

Mijn naam Is Sergio van Oord. Samen met mijn bestuursgenoot Stijn van den Akker en de bijbehorende commissie zal ik dit jaar het jaarlijkse introductiekamp van de economische studies van de HU organiseren.

Stijn en ik zullen er voor zorgen dat wij een gedreven team samenstellen bestaande uit enthousiaste studenten. Het introductiekamp is een belangrijk onderdeel waar jaarlijks erg naar uitgekeken wordt. Samen met de introductiekampcommissie zullen wij er voor zorgen en er op toezien dat wij met de middelen die de HU ons ter beschikking stelt een introductiekamp realiseren waar er voor ieder wat wils is en met een glimlach op het gezicht op kan worden terug gekeken.

Voor alle vragen, tips en opmerkingen kunnen jullie contact met ons opnemen via introkamp@svforum.nl